Angela Gheorghiu s-a împăcat cu soţul ei, tenorul Roberto Alagna

Soprana română Angela Gheorghiu a anunţat într-un interviu recent că s-a împăcat cu soţul ei, tenorul Roberto Alagna, cei doi artişti de operă formând din nou un cuplu fericit, informează express.co.uk.

783 afișări
Imaginea articolului Angela Gheorghiu s-a împăcat cu soţul ei, tenorul Roberto Alagna

Angela Gheorghiu s-a împăcat cu soţul ei, tenorul Roberto Alagna (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ca parteneri de scenă, cei doi artişti, care s-au căsătorit în 1996, au cântat împreună unele dintre cele mai celebre tragedii din muzica de operă care au avut ca temă centrală dragostea: "Boema", "Traviata" şi "Romeo şi Julieta".

Pentru mulţi dintre pasionaţii de operă, cuplul Gheorghiu-Alagna reprezenta răspunsul lui Puccini în faţa celebrităţii cuplului Victoria şi David Beckham, însă, potrivit editorilor site-ului express.co.uk, relaţia dintre cei doi artişti de operă semăna mai mult cu turbulenta relaţie dintre Elizabeth Taylor şi Richard Burton.

Dintr-o dată, însă, totul părea că s-a terminat. În urmă cu doi ani, Roberto Alagna a anunţat în mod public că s-a despărţit de Angela Gheorghiu, iar soprana română a acordat la rândul ei un interviu în care critica în termeni duri trecutul de cântăreţ de cabaret al soţului ei, dar şi gelozia acestuia manifestată atât faţă de cariera ei de succes, cât şi faţă de ceilalţi tenori alături de care ea cânta pe scenă. Ultima picătură în acest scandal de familie părea să fie anunţul făcut de Angela Gheorghiu pe site-ul ei oficial, în care soprana română aştepta pronunţarea definitivă a divorţului.

În cele din urmă, nu a existat niciun divorţ şi nici proprietăţile pe care cuplul de artişti le deţine în Elveţia, Franţa şi România nu au fost scoase la vânzare. Mai mult, Angela Gheorghiu şi Roberto Alagna s-au împăcat.

"Suntem din nou împreună", a declarat Angela Gheorghiu într-un interviu acordat recent site-ului express.co.uk. "Nu avem nevoie să organizăm o conferinţă de presă pentru a anunţa acest lucru. În ultimele şase luni mi-am făcut timp pentru a mă întâlni cu Roberto, iar el a procedat la fel pentru a se întâlni cu mine. Doar că nu am spus nimănui acest lucru", a adăugat cântăreaţa.

"Nu regret despărţirea noastră, deoarece a fost alegerea mea, însă am luat decizia de a nu mai cânta împreună. Am făcut acest lucru deja de foarte multe ori. De fapt, în ultimii zece ani, am cântat împreună în aproape 90% dintre concertele pe care le-am susţinut. Aveam nevoie de o schimbare şi am vrut să cânt şi alături de alţi tenori. Întotdeauna îmi urmez instinctul", a adăugat Angela Gheorghiu.

Angela Gheorghiu va cânta în iulie, la Londra, în două proiecte importante puse în scenă la Royal Opera House - "Tosca" şi "Faust". Soprana română va susţine, tot în acest an, un mult aşteptat concert la sala O2 din Londra, alături de celebrul tenor Placido Domingo. "Lui Roberto îi vine să-l omoare", a glumit artista română. "Însă acest lucru nu se va petrece acum", a adăugat, tot în glumă, celebra soprană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici