Angelina Jolie ar putea lucra cu Florian Henckel von Donnersmarck la "The Tourist"

Regizorul Florian Henckel von Donnersmarck, recompensat cu Oscar pentru filmul "Das Leben der Anderen/ Vieţile altora" (2006), ar putea semna regia filmului "The Tourist", un thriller de spionaj cu Angelia Jolie în rolul principal, informează revista de specialitate Variety.

18 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie ar putea lucra cu Florian Henckel von Donnersmarck la "The Tourist"

Angelina Jolie ar putea lucra cu Florian Henckel von Donnersmarck la "The Tourist" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Florian Henckel von Donnersmarck este regizorul favorit de producători pentru filmul programat să fie lansat în 2011, însă negocierile nu au început.

Participarea actriţei Angelia Jolie la acest film depinde în mare măsură şi de găsirea unui regizor potrivit. După întâlniri cu mai mulţi cineaşti, producătorii l-au ales pe von Donnersmarck.

Dacă aceştia vor ajunge la un acord, "The Tourist" va fi primul film pe care von Donnersmarck îl face de la succesul său din 2006, cu "Vieţile altora", care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun film într-o limbă străină.

Jolie, care recent a încheiat filmările pentru "Salt", în regia lui Phillip Noyce, va interpreta rolul unui agent Interpol care implică un turist american în încercarea sa de a localiza un criminal, fost iubit de-al său.

Turistul este interpretat de actorul australian Sam Worthington, starul filmului "Avatar", regizat de James Cameron.

Pelicula "The Tourist" este un remake al filmului francez "Anthony Zimmer", din 2005.

Iniţial, Tom Cruise urma să interpreteze rolul masculin principal, însă acesta a revenit, în cele din urmă, actorului Sam Worthington, graţie succeselor sale recente din "Terminator - Salvarea" şi "Avatar".

"The Tourist" ar putea fi al treilea film pentru Florian Henckel von Donnersmarck, care pe lângă "Vieţile altora" a mai semnat regia filmului "Dobermann" (1999), pentru care a fost, de asemenea, scenarist, producător şi monteur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici