Angelina Jolie ar vrea să joace în producţii europene

Actriţa americană Angelina Jolie a declarat că i-ar plăcea să joace într-un film european, dar încă nu a primit o propunere în acest sens.

9 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie ar vrea să joace în producţii europene

Angelina Jolie ar vrea să joace în producţii europene (Imagine: Mediafax/AFP)

"Nu am primit niciodată o astfel de propunere. M-ar interesa foarte mult. Există filme formidabile care provin din Europa şi din alte culturi (decât cea americană, n.r.)", a declarat Jolie, în cadrul unui interviu acordat săptămânalului german Focus.

Angelina Jolie, care locuieşte în prezent într-o vilă din sudul Franţei, împreună cu partenerul ei, Brad Pitt, şi cei şase copii ai lor, ia lecţii de limbă franceză de doi ani.

"Când voi şti cu adevărat să vorbesc această limbă, poate peste câţiva ani, voi juca într-un film francez", a mai spus ea.

De asemenea, Jolie a mai dezvăluit că îi este greu să se uite la un film, acasă: "Când ne uităm la un film împreună (alături de Brad Pitt, n.r.), nu mă uit cu atenţie, apăs des butonul «pauză» pentru a putea să mă ocup de copii".

Familia Jolie-Pitt are în prezent şase copii, din care trei adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în mai 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici