Angelina Jolie i-a cumpărat lui Brad Pitt un măslin, drept cadou de Sfântul Valentin

Actriţa americană Angelina Jolie i-a cumpărat actorului Brad Pitt, partenerul ei de viaţă, un arbore de măslin, drept cadou de Sfântul Valentin, informează femalefirst.co.uk.

101 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie i-a cumpărat lui Brad Pitt un măslin, drept cadou de Sfântul Valentin

Angelina Jolie i-a cumpărat lui Brad Pitt un măslin, drept cadou de Sfântul Valentin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pe 14 februarie, actriţa americană speră să îşi surprindă în mod plăcut partenerul de cuplu cu acest cadou inedit, care a costat 18.900 de dolari. Acest măslin urmează să fie plantat pe domeniul Chateau Mirval, reşedinţa de vacanţă pe care cuplul o deţine în sudul Franţei.

O sursă a declarat: "Angelina l-a cumpărat de la o pepinieră, denumită The English Garden Centre din Valbonne, în apropiere de reşedinţa lor. Este un arbore special şi a costat o avere".

Măslinul este simbolul păcii, longevităţii şi al stabilităţii, iar presa americană susţine că Angelina Jolie a cumpărat acest cadou special pentru Brad Pitt cu scopul de a pune capăt zvonurilor despre despărţirea cuplului.

Recent, Angelina Jolie şi Brad Pitt au dat în judecată tabloidul News of the World, pe care îl acuză de calomnie, deoarece săptămânalul britanic a publicat informaţii false despre relaţia lor.

Cei doi actori americani au făcut însă o adevărată demonstraţie de afecţiune în public, cu ocazia finalei Super Bowl din Florida, duminică, 7 februarie, la care au asistat împreună cu fiul lor în vârstă de opt ani, Maddox.

Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă, actorul american Brad Pitt, au donat un milion de dolari organizaţiei Médecins Sans Frontières (MSF), după cutremurul din Haiti, din 12 ianuarie, considerat unul dintre cele mai mari dezastre naturale din cele două Americi.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina Jolie l-a adoptat pe cel mai mare dintre copiii ei - Maddox, în vârstă de 8 ani - din Cambodgia, în 2001, pe când era încă măritată cu actorul Billy Bob Thornton, însă a fost singurul său părinte legal. După despărţirea de Thornton, a adoptat-o pe Zahara, din Etiopia, în 2005, şi după ce a început o relaţie cu Brad Pitt, acesta a devenit şi el părinte al celor doi copii. Cuplul a avut primul copil biologic - o fiică numită Shiloh - în mai 2006, iar apoi l-au adoptat pe Pax din Vietnam, în martie 2007. În iulie 2008, cei doi actori au devenit din nou părinţi biologici, de această dată de gemeni - Knox şi Vivienne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici