Angelina Jolie s-ar putea implica în politică: "Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs"

Starul hollywoodian Angelina Jolie a sugerat, într-un interviu difuzat la postul britanic BBC, că s-ar putea implica în politică, explicând că ar fi exclus această posibilitate în urmă cu 20 de ani, potrivit bbc.com.

557 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie s-ar putea implica în politică: "Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs"

Angelina Jolie s-ar putea implica în politică

Angelina Jolie, emisar al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, a fost editor special al ediţiei de vineri a emisiunii "Today", în timpul căreia a discutat, alături de prezentatorul Justin Webb, despre chestiuni diverse, de la politica SUA la social media, violenţe sexuale şi criza refugiaţilor la nivel global.

Întrebată dacă se va implica în politică, Jolie a declarat: "Dacă mă întrebai acum 20 de ani, aş fi râs. Întotdeauna am spus că merg acolo unde este nevoie de mine. Nu ştiu dacă sunt potrivită pentru politică. Dar întotdeauna am glumit că nu ştiu dacă am vreun schelet în dulap".

"Pot lucra cu guverne şi pot lucra cu armata şi deci mă aflu într-o poziţie din care pot face multe", a mai spus Jolie, care a adăugat că, pentru moment, nu mai declară nimic în acest sens.

Jolie colaborează cu BBC şi la un program de ştiri dedicat copiilor, "Our World", care va fi difuzat săptămânal, emisiunea pilot urmând să fie anul viitor. Actriţa va fi producător executiv al show-ului, dedicat copiilor între şapte şi 12 ani şi care va acoperi subiecte diverse, precum informaţii internaţionale, tehnologie, mediu, social media.

Angelina Jolie, în vârstă de 43 de ani, mamă a şase copii, dintre care trei adoptaţi, a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi în 2001. În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special, întrucât actriţa americană a dovedit, în cei 11 ani de când devenise ambasadoare a bunăvoinţei pentru organizaţie, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor iniţiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici