Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi trimit scrisori de dragoste redactate de mână

Actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi trimit scrisori de dragoste redactate de mână, dacă filmează în colţuri diferite ale lumii.

823 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi trimit scrisori de dragoste redactate de mână

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi trimit scrisori de dragoste redactate de mână (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Această dezvăluire a fost făcută chiar de Angelina Jolie, pentru revista australiană TV Week, informează people.com.

Actriţa a regizat filmul "Unbroken", care descrie viaţa lui Louis (Louie) Zamperini, locotenent din aviaţia americană în cel de-Al Doilea Război Mondial, filmările având loc în Australia, iar Brad Pitt a filmat, în aceeaşi perioadă, în Londra, pentru "Fury", un lungmetraj a cărui acţiune este plasată în aceeaşi epocă.

"M-a încurajat de la distanţă şi, într-un fel, a fost destul de romantic", a spus actriţa.

"Am decis să fim în acel timp când ne puteam imagina că el este într-un teatru european, iar eu eram într-un teatru din Pacific şi ne-am scris scrisori de mână unul altuia, care ne-au conectat, gândindu-ne la oamenii care erau despărţiţi luni, dacă nu chiar ani, în trecut", a mai spus actriţa.

De asemenea, Angelina Jolie a precizat că a reuşit să îi arate o parte din filmul "Unbroken" lui Zamperini, cu puţin timp înainte ca acesta să moară, la vârsta de 97 de ani, pe 2 iulie.

"I-am dus filmul pe laptopul meu, la spital, şi a fost uimitor să vezi pe cineva la sfârşitul vieţii sale urmărindu-şi viaţa derulându-se din nou, în acelaşi timp în care corpul său se stinge", a spus aceasta, precizând că Zamperini i-a spus să aprecieze fiecare zi din viaţa sa.

Filmul "Unbroken" va avea premiera pe 25 decembrie, în timp ce lungmetrajul Fury", în care apare Brad Pitt, va fi lansat în noiembrie.

De asemenea, studiourile Universal au anunţat că au achiziţionat drepturile de ecranizare şi distribuţie a următorului proiect cinematografic al actriţei Angelina Jolie, drama "By the Sea", în care vedeta americană va juca alături de logodnicul ei, Brad Pitt.

Cei doi actori nu vor fi doar protagonişti, ci şi producători ai acestui film, ce va fi regizat de Angelina Jolie, pe baza unui scenariu scris de actriţa americană.

Acesta va fi cel de-al treilea proiect regizoral al actriţei Angelina Jolie, după drama despre războiul din Bosnia "In the Land of Blood and Honey", un lungmetraj salutat de criticii de specialitate, şi "Unbroken", un film ce spune povestea alergătorului olimpic devenit erou de război Louis Zamperini.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au jucat cel mai recent împreună în lungmetrajul "Mr. and Mrs. Smith", din 2005.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, care a câştigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted", a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft" şi a jucat în multe producţii cu succes la public, precum "Domnul şi doamna Smith", "Speranţa moare ultima/ A Mighty Heart", "Gia", "Dispari în 60 de secunde", "Alexandru", "Beowulf", "Wanted" şi "Kung Fu Panda". Lungmetrajul regizat de ea "In the Land of Blood and Honey" a fost nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria "cel mai bun film străin".

Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte patru nominalizări la aceste premii prestigioase, dar şi patru nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Armata celor 12 maimuţe" şi "Moneyball" (cel mai bun rol principal şi cel mai bun lungmetraj). Actorul american a mai jucat, printre altele, în "Ticăloşi fără glorie/ Inglorious Basterds" (2009), de Quentin Tarantino, şi a primit în acest an primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului "12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave", de Steve Mc Queen, recompensat cu premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici