Angelina Jolie, spitalizată în urma unui accident

Actriţa Angelina Jolie a fost spitalizată pentru câteva ore, vineri, după ce a suferit un accident uşor în timp ce filma o scenă de acţiune în Long Island, New York, pentru viitorul ei lungmetraj, "Salt", informează producătorii peliculei.

49 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, spitalizată în urma unui accident

Angelina Jolie, spitalizată în urma unui accident

Publicaţia britanică The Sun menţionează că actriţa s-a lovit la cap şi a început să sângereze.

Spitalizarea a fost "o măsură de precauţie", actriţa revenind după câteva ore pe platourile de filmare, a declarat un purtător de cuvânt al studiourilor Columbia Pictures.

Thrillerul de spionaj "Salt", în regia lui Phillip Noyce, va fi lansat pe marile ecrane anul viitor.

Filmul "Salt" este doar unul dintre proiectele cinematografice pe care le are Angelina Jolie: celebra actriţă americană va asigura din nou vocea personajului Tigress, în continuarea filmului "Kung Fu Panda", şi negociază pentru o altă continuare, cea a filmului "Wanted", la care va colabora din nou cu regizorul Timur Bekmambetov şi cu actorul britanic James McAvoy.

Jolie, care a fost nominalizată la premiile Oscar în februarie, pentru rolul din "Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt. Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici