Angelina şi Brad vor să realizeze o continuare a filmului "Dl. & Dna. Smith"

Celebrii actori americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, care s-au cunoscut şi îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Dl. & Dna. Smith", în 2005, intenţionează să realizeze o continuare a acestui film, pentru a readuce pasiunea în relaţia lor actuală, informează femalefirst.co.uk.

29 afișări
Imaginea articolului Angelina şi Brad vor să realizeze o continuare a filmului "Dl. & Dna. Smith"

Angelina şi Brad vor să realizeze o continuare a filmului "Dl. & Dna. Smith" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă apropiată celebrului cuplu de actori de la Hollywood a declarat: "Ei speră că fulgerul va lovi în acelaşi loc şi a doua oară şi că vor putea să reaprindă atracţia pe care au resimţit-o în urmă cu cinci ani. Nu e niciun secret că relaţia dintre Brad (Brad Pitt - n.r.) şi Angie (Angelina Jolie - n.r.) este tensionată. Stresul creşterii celor şase copii şi coordonarea a două cariere de succes riscă să îi despartă".

Brad Pitt, care a filmat "Dl. & Dna. Smith" în timp ce era căsătorit cu Jennifer Aniston, i-a cerut scenaristului peliculei iniţiale, Simon Kinberg, să scrie o continuare a acestui film romantic şi de acţiune.

Aceeaşi sursă a declarat pentru publicaţia National Enquirer: "De această dată, soţii Smith vor avea copii, iar trăsnăile acestora vor face parte din intriga filmului. El speră că se vor îndrăgosti din nou şi că acest film va face ca relaţia lor să meargă din nou".

Deşi Brad Pitt şi Angelina Jolie au negat întotdeauna faptul că relaţia lor a început când celebrul actor încă era căsătorit cu Jennifer Aniston, Angelina Jolie a mărturisit la un moment dat că s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul filmărilor de la "Dl. & Dna. Smith".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici