Animaţia "Neînfricată/ Brave", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme s-au mai clasat în top - VIDEO

Lungmetrajul de animaţie "Neînfricată/ Brave" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 324.097 de lei şi 16.058 de spectatori, informează Asociaţia Film Romania.

532 afișări
Imaginea articolului Animaţia "Neînfricată/ Brave", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme s-au mai clasat în top - VIDEO

Animaţia "Neînfricată/ Brave", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme s-au mai clasat în top

"Neînfricată" este o poveste animată spusă cu haz şi cu un accent scoţian fermecător, care va fascina spectatorii de toate vârstele şi îi va purta pe meleagurile Scoţiei, unde vor trăi o aventură de neuitat, alături de încăpăţânata, războinica şi rebela prinţesă Merida. Prinţesa Merida, fiica regelui Fergus şi a reginei Elinor, este o arcaşă iscusită şi o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce îşi doreşte. Decisă să îşi croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoţieni, iar acţiunile nesăbuite ale tinerei provoacă haos şi furie în întregul regat.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat premiera "Extra' pază-n cartier", care a avut încasări de 207.946 de lei şi 11.592 de spectatori. Acţiunea filmului se petrece în Glenview, Ohio - Statele Unite, pe planeta Pământ. În această enclavă aparent liniştită şi oază de siguranţă, Evan Bob, Franklin şi Jamarcus hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-şi proteja comunitatea şi se bucură de toate avantajele de "paznici": beau bere, pierd vremea şi îşi fac de cap, ca băieţii. Paznicii cartierului sunt Evan (Ben Stiller), bărbatul cu spirit civic, Bob (Vince Vaughn), familistul iubitor de distracţii, Franklin (Jonah Hill), cel dur şi imprevizibil, şi Jamarcus (Richard Ayoade), proaspătul divorţat în căutarea iubirii.

Pe poziţia a treia s-a situat "Băiatu' tatii", care a avut încasări de 140.619 lei şi 7.621 de spectatori. Adolescentul Donny Berger (interpretat de Adam Sandler) o întâlneşte pe iubirea vieţii sale. Singura problemă este faptul că aceasta este chiar profesoara lui, Mary McGarricle. După ce o lasă însărcinată, doamna McGarricle ajunge la închisoare, lăsându-l pe Donny, în vârstă de 14 ani, să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune.

Pe locul al patrulea se regăseşte "Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă", cu încasări de 112.269 de lei şi 5.669 de spectatori. Unul dintre cele mai iubite triouri din istoria cinematografiei - Manny, Diego şi Sid - porneşte în cea mai mare aventură de până acum, după ce un cataclism trimite în derivă un întreg continent. Separaţi de restul turmei, ei folosesc un aisberg pe post de barcă improvizată şi se lansează într-o epopee maritimă în încercarea disperată de a-i găsi pe ceilalţi. Înainte să devină eroi şi să reuşească imposibilul, Manny şi gaşca lui sunt supuşi celor mai grele încercări prin care au trecut vreodată. Se confruntă cu tot soiul de creaturi marine exotice, explorează cu curaj o nouă lume, plină de pericole necunoscute, şi se luptă cu piraţi nemiloşi. Bineînţeles că din această aventură nu putea lipsi Scrat, a cărui reunire cu ghinda sa blestemată îl catapultează în locuri în care nicio veveriţă preistorică nu a mai ajuns vreodată. Printre actorii care dau voce simpaticelor personaje se numără Ray Romano (Manny), John Leguizamo (Sid), Denis Leary (Diego) şi Queen Latifah (Ellie).

Pe poziţia a cincea s-a clasat "Total Recall. Memorie programată", care a avut încasări de 108.259 de lei şi 5.722 de spectatori. Rekall este compania care transformă visurile în amintiri reale. Pentru Douglas Quaid (Colin Farrell), acest voiaj imaginar al minţii este exact ceea ce îi trebuie pentru a evada din existenţa sa frustrantă de muncitor într-o uzină. Deşi are o soţie frumoasă şi iubitoare (Kate Beckinsale), el este nemulţumit de viaţa pe care o duce şi îşi doreşte amintiri despre o existenţă de super-spion.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.246.753 de lei şi 65.168 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici