Aniversarea trupei Kumm, sărbătorită cu rock alternativ la Opera Naţională

Trupa de rock alternativ Kumm va concerta pentru prima dată la Opera Naţională Română, pe 29 octombrie, împreună cu Timpuri Noi, Luna Amară, Zob, Travka, Ada Milea şi The Mood, pentru aniversarea a zece ani de la înfiinţarea grupului.

1 afișare
Imaginea articolului Aniversarea trupei Kumm, sărbătorită cu rock alternativ la Opera Naţională

Aniversarea trupei Kumm, sărbătorită cu rock alternativ la Opera Naţională

Trupa Kumm va avea o campanie aniversară, "1000 de chipuri" care începe în 29 octombrie, la ora 19:30, cu concertul de la Opera Naţională Română, în care artiştii invitaţi, dar şi foştii membri ai trupei, vor cânta, printre altele, şi melodii ale grupului aniversat. Timpuri Noi, Luna Amară, Zob, Travka, Ada Milea şi The Mood au fost alese "subiectiv" de membrii trupei Kumm.

"Am vrut să scoatem rock-ul alternativ din cluburi în alt spaţiu, să nu mai existe bariere între muzica serioasă şi muzica neserioasă, să existe numai muzică bună", a spus Eugen Nuţescu, liderul trupei Kumm, într-o conferinţă de presă organizată la Muzeul Ţăranului Român. La eveniment au participat şi trupele Travka şi Zob.

Tot în cadrul campaniei, Nuţescu a spus că trupa Kumm va avea şi o serie de concerte în ţară - la Cluj, Timişoara, Sibiu, Iaşi, Constanţa -, unde vor invita să cânte trupe din oraşele respective.

Kumm va lansa şi un produs muzical, 2 CD-uri şi un DVD, "un jurnal al trupei" şi piesa "Freeze", care va fi disponibilă gratuit, pe blogul formaţiei.

Blogul "soundcheck.adverb.ro" a fost lansat tot în cadrul campaniei aniversare "1000 de Chipuri" şi se doreşte a fi un spaţiu deschis dialogului cu fanii.

Trupa de rock alternativ Kumm este compusă din Cătălin Mocan (voce), Mihai Iordache (saxofon), Eugen Nuţescu (chitară, voce, muzicuţă), Kovacs Andras (keyboards), Uţu Pascu (basd) şi Csergo Dominic (tobe).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici