Antonescu: Nu port bijuterii nici la vedere, nici în zone intime

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că nu poartă bijuterii "nici la vedere, nici în zone intime", verigheta fiind singura sa bijuterie, el vorbind despre faptul că bijuteriile de aur cu diamante, de 18.000 de euro, ale soţiei sale, i se par scumpe.

1002 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Nu port bijuterii nici la vedere, nici în zone intime

Antonescu: Nu port bijuterii nici la vedere, nici în zone intime (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

În declaraţia de avere actualizată a liderului PNL, Antonescu declară bijuterii din aur şi diamante, achiziţionate în perioada 2009-2010, în valoare de 18.000 de euro.

Întrebat dacă nu este o sumă cam mare cheltuită pe bijuterii în perioadă de criză economică, Antonescu răspunde: "Nu înţeleg cum faceţi dumneavoastră tarifele. Şi oricum nu înţeleg de ce mă întrebaţi pe mine. Eu vă asigur că nu port nicio bijuterie, nici la vedere, nici în zone intime. Verigheta este singura mea bijuterie. Întrebaţi-o pe soţia mea şi dacă sunt scumpe sau ieftine şi dacă au legătură cu criza sau nu. Eu chiar nu văd nici în acest caz de ce eu şi de ce interes pentru publicul larg".

Liderul PNL a adăugat că fiecare face ce vrea cu banii pe care îi câştigă în mod legal şi singura problemă este dacă a câştigat nişte bani necinstiţi sau nu, nu ce îşi cumpără, dacă e scump sau prea scump.

"În paranteză fie spus, bijuterii cu diamante de 18.000 de euro mie mi se pare scump. Din ştiinţa mea, diamantele sunt scumpe. Dar acuma chiar am intrat în zona glumei şi vă spun foarte clar: nu sunt, nici nu mă pricep, şi nu sunt nici adimnistratorul averii soţiie mele. Chiar sunt lucruri pe care, dacă sunteţi pasionaţi de diamante sau de soţia mea, să le discutaţi împreună cu dânsa", a mai spus Crin Antonescu, a cărui soţie este europarlamentarul PNL Adina Vălean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici