Antonia a lansat videoclipul piesei "Vorbeşte lumea", compusă de Alex Velea - VIDEO

Cântăreaţa Antonia a lansat, miercuri, 20 aprilie, videoclipul piesei "Vorbeşte lumea", o melodie compusă de iubitul ei, Alex Velea, care a adunat deja peste 235.000 de vizualizări pe Youtube.

1514 afișări
Imaginea articolului Antonia a lansat videoclipul piesei "Vorbeşte lumea", compusă de Alex Velea - VIDEO

Antonia a lansat videoclipul piesei "Vorbeşte lumea", compusă de Alex Velea - VIDEO

"Vorbeşte lumea" este o piesă în care mă regăsesc în totalitate, care spune povestea mea, cu atât mai mult, cu cât este compusă de Alex şi băieţii de la Golden Boy Society. Sper să va placă. Mi-am dorit un videoclip bazat doar pe coregrafie, în care să dansez alături de prietenii mei", a declarat Antonia.

Piesa a fost compusă de Alex Velea şi Rashid şi produsă de Karie şi Soundboy de la Golden Boy Society, potrivit unui comunicat Global Records.

Videoclipul melodiei a fost filmat în Bucureşti şi este regizat de Richard Stan. Regizorul, alături de specialiştii în Light Design de la Crew Art Solution, au folosit un concept artistic de lumini care evidenţiază perfect elementele de bază ale videoclipului: atitudinea şi dansul. De coregrafie şi concept creativ s-a ocupat Adrian Baranga (Freek), dansatorii din videoclip fiind parte din grupul WhoGonStopUs.

Cea mai recentă piesă a Antoniei,"Greşesc", are peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube. În această perioadă, Antonia susţine concerte în toată ţara.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici