Antonio Banderas şi Salma Hayek au făcut spectacol la Cannes. Primele vedete care au ajuns pe Croazetă - GALERIE FOTO

Antonio Banderas şi Salma Hayek au făcut spectacol în prima zi a Festivalului de Film de la Cannes, pe covorul roşu de pe Croazetă fiind prezente şi celebrităţi precum Robert de Niro, Uma Thurman, Jude Law sau Woody Allen.

1276 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas şi Salma Hayek au făcut spectacol la Cannes. Primele vedete care au ajuns pe Croazetă - GALERIE FOTO

Actorii Antonio Banderas şi Salma Hayek (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu Robert de Niro în fruntea juriului competiţiei oficiale şi o pleiadă de staruri anunţate pe Croazetă, cea de-a 64-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes se anunţă mai spectaculoasă ca oricând, cu atât mai mult cu cât selecţia din competiţia oficială a fost foarte bine primită de critici.

Vezi GALERIE FOTO cu primele imagini de la Cannes.

"O zi ca la Cannes ar fi suficientă pentru festivalurile din lumea întreagă pentru a se considera că au fost reuşite. Însă, la noi, starurile trebuie să fie prezente în fiecare zi şi de mai multe ori pe zi", a declarat Thierry Frémaux, delegatul general al festivalului.

A 64-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes are loc în perioada 11 - 22 mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici