Antonio Banderas va juca într-un film despre drama minerilor chilieni din 2010

Actorul spaniol Antonio Banderas va juca într-un film, ce va fi produs la Hollywood, despre drama celor 33 de mineri chilieni care au reuşit să supravieţuiască după ce au rămas blocaţi într-o mină din deşertul Atacama, timp de peste două luni, în 2010.

257 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas va juca într-un film despre drama minerilor chilieni din 2010

Antonio Banderas va juca într-un film despre drama minerilor chilieni din 2010 (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Banderas va juca în acest film regizat de Patricia Riggen, intitulat "Los 33", care spune povestea celor 33 de mineri rămaşi captivi în subteran şi prezintă misiunea de salvare a acestora, informează contactmusic.com.

"Antonio Banderas va face parte din echipa noastră de actori. Suntem foarte fericiţi să îl avem în distribuţie. Însă el este doar primul nume mare care a fost confirmat. Vor urma multe altele", a declarat regizoarea Patricia Riggen pentru publicaţia britanică Daily Star Sunday.

Cei 33 de mineri chilieni au rămas 69 de zile blocaţi în subteran, la o adâncime de peste 700 de metri, într-o mină din San José, aflată la o distanţă de 800 de kilometri în nordul capitalei Santiago de Chile. Ei au reuşit să supravieţuiască prin raţionalizarea porţiilor de alimente pe care le aveau asupra lor şi au fost salvaţi în urma unei operaţiuni de salvare spectaculoase, printr-un tunel care are o lungime de 622 de metri.

Antonio Banderas a apărut recent în filmul "Pielea în care trăiesc/ La piel que habito" de Pedro Almodovar. În ultimii ani, Antonio Banderas, care este căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro", dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria "Shrek" şi din filmul "Motanul încălţat/ Puss in Boots".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici