Apartamentul din New York în care a locuit Frank Sinatra, scos la vânzare pentru 7,7 milioane dolari

Apartamentul din New York în care a locuit Frank Sinatra - cel care a fost supranumit, în perioada sa de glorie, "The Voice" - a fost pus în vânzare de actualul lui proprietar, pentru suma de 7,7 milioane de dolari.

283 afișări
Imaginea articolului Apartamentul din New York în care a locuit Frank Sinatra, scos la vânzare pentru 7,7 milioane dolari

Apartamentul din New York în care a locuit Frank Sinatra, scos la vânzare pentru 7,7 milioane dolari (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Puteţi să staţi zi şi noapte în apartamentul în care Frank Sinatra dădea petreceri", a anunţat pe Twitter agenţia imobiliară care se ocupă de tranzacţie, Rubicon Property.

Apartamentul din Upper East Side, Manhattan, care a fost locuit de Sinatra în anii '60 şi a fost descris de Andy Warhol drept "o peşteră strălucitoare în cer", are patru camere şi o sală de baie, dar şi o terasă imensă care oferă o privelişte superbă a East River.

Potrivit anunţului de vânzare, apartamentul "înfrânge toate convenţiile şi oferă tot ceea ce este mai bun în materie de locuinţe de lux". În perioada sa de glorie, Frank Sinatra organiza în acest apartament petreceri splendide, care aveau invitaţi celebri, precum Marilyn Monroe şi J.F. Kennedy.

Cântăreţul a cumpărat acest apartament în anii 1960 şi l-a vândut în 1972.

Născut în 1915, Frank Sinatra a realizat peste 1.400 de înregistrări muzicale şi a jucat în 58 de filme. El este considerat unul dintre cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor. Printre hiturile sale se numără "Strangers in the Night", "My Way", "Imaginations", "The One I love", "Fools Rush In", "I'll never Smile Again", "I'l Be Seeing You".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici