Aproximativ 68.500 de aplicanţi pentru fiecare bilet la ceremonia lui Michael Jackson

Aproximativ 68.500 de aplicanţi s-au înscris pentru fiecare bilet la ceremonia funerară publică a lui Michael Jackson, la 24 de ore de la momentul lansării site-ului, cu o frecvenţă de 13 persoane pe secundă, informează IBTimes.

30 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 68.500 de aplicanţi pentru fiecare bilet la ceremonia lui Michael Jackson

Aproximativ 68.500 de aplicanţi pentru fiecare bilet la ceremonia lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cererea a depăşit cu mult oferta la biletele pentru ceremonia publică în memoria lui Michael Jackson, care va avea loc la Centrul Staples din Los Angeles. Doar 17.500 de bilete au fost puse la dispoziţia publicului dar, în primele 24 de ore din perioada alocată înregistrării pe site-ul Staplescenter.com, 1,2 milioane de persoane făcuseră solicitări, rata de aplicare fiind de 13 pe secundă.

Biletele la ceremonia de marţi de la Staples Center sunt gratuite şi au fost alocate printr-un sistem de tip loterie. Site-ul pe care s-au făcut înscrierile în vederea obţinerii de bilete s-a blocat de câteva ori din cauza numărului mare de solicitări.

Dintre biletele disponibile, doar 11.000 sunt pentru ceremonia desfăşurată la Staples Center, reşedinţa echipei de basketball Los Angeles Lakers. Celelalte 6.500 de bilete sunt pentru cinematograful Nokia, unde cei prezenţi vor putea viziona ceremonia pe ecrane gigant. Numai 8.750 de persoane au primit bilete, fiecare participant selectat câştigând două bilete.

Ceremonia funerară a lui Michael Jackson ar putea avea o mai mare amploare decât cea a lui Elvis Presley sau a prinţesei Diana, un milion de persoane fiind aşteptate să sosească în Los Angeles pentru a aduce un ultim omagiu regelui muzicii pop, deşi poliţia a făcut apel la limitarea deplasărilor în zonă, pentru a evita haosul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici