Aproximativ 84.000 de spectatori, la cele şapte concerte susţinute de André Rieu la Bucureşti

Aproximativ 84.000 de spectatori au participat la cele şapte concerte pe care violonistul André Rieu le-a susţinut în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în luna iunie, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, Nicoleta Ion, cea care s-a ocupat de promovarea acestor show-uri.

3959 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 84.000 de spectatori, la cele şapte concerte susţinute de André Rieu la Bucureşti

Aproximativ 84.000 de spectatori, la cele şapte concerte susţinute de André Rieu la Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La primele trei concerte pe care violonistul André Rieu le-a susţinut la Bucureşti, pe 5, 6 şi 7 iunie, au participat în jur de 24.000 de spectatori, câte 8.000 în fiecare seară. Pe 12 şi 13 iunie, s-au vândut aproximativ 12.500 de bilete pentru fiecare concert, plus cele 5.000 de tichete în scop caritabil/ pe seară disponibile pe iarbă, în faţa Palatului Parlamentului. Totodată, pe 11 şi 14 iunie, au participat aproximativ 12.500 de spectatori pe seară, după cum a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicoleta Ion.

Violonistul André Rieu a susţinut mai multe concerte în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 5, 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie.

Născut la Maastricht, în Olanda, André Rieu este unul dintre cel mai bine vânduţi muzicieni din lume. A revitalizat muzica de vals la nivel internaţional cu spectacolele sale pline extravaganţă şi de emoţie. Deţinătorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vândut până în prezent peste 40 de milioane de albume şi DVD-uri în întreaga lume.

În fiecare an, André Rieu, Johann Strauss Orchestra, corul şi numeroşi solişti internaţionali susţin 100 de concerte în întreaga lume, cu peste un million de spectatori. Turneele violonistului olandez au intrat în Billboard's Top 10 în fiecare an, începând din 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici