Are 43 de ani, dar nu renunţă la ţinutele sexy. Cum arată Kylie Minogue în noul ei videoclip - VIDEO

Kylie Minogue este una dintre femeile care odată cu trecerea anilor ne surprinde cu frumuseţea şi silueta ei de invidiat. Artista se află într-o formă de zile mari şi asta se poate observa şi din videclipul noului său single, "Timebomb".

5194 afișări
Imaginea articolului Are 43 de ani, dar nu renunţă la ţinutele sexy. Cum arată Kylie Minogue în noul ei videoclip - VIDEO

Are 43 de ani, dar nu renunţă la ţinutele sexy. Cum arată Kylie Minogue în noul ei videoclip

Piesa a fost lansată pe 25 mai şi face parte din campania K25 prin care artista aniversează 25 de ani de carieră.

Videoclipul piesei a fost filmat luna trecută în zona Soho şi a generat haos pe străzile aglomerate ale Londrei, lăsând multe semne de întrebare legate de ce anume se filmează, informează dailymail.co.uk.

Deşi la începutul clipului artista este îmbăcată cu o pereche de pantaloni scurţi din denim şi o geacă de piele, după jumătatea acestuia Kylie Minogue renunţă la haine.

Kylie va lansa în luna iunie cel de-al optulea ei album "best of", pentru a marca 25 de ani de carieră în muzica pop.

Albumul se intitulează "The Best Of Kylie Minogue" şi va putea fi achiziţionat de pe iTunes.

Printre cele 21 de piese de pe acest disc se numără hituri celebre ale artistei australiene, precum "Spinning Around", "Can't Get You Out Of My Head", "Kids" (duet cu Robbie Williams), "Slow", "Confide In Me" şi "In My Arms".

Albumul "The Best Of Kylie Minogue" va fi lansat pe 19 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici