Are doar şase ani, suferă de AUTISM, însă face senzaţie cu talentul său la PIAN - FOTO, VIDEO

Un băiat face senzaţie pe Youtube cu talentul său natural, acela de a cânta perfect la pian piese clasice din muzica internaţională, în ciuda faptului că are doar şase ani, nu are pregătirea necesară şi suferă de o formă de autism.

2026 afișări
Imaginea articolului Are doar şase ani, suferă de AUTISM, însă face senzaţie cu talentul său la PIAN - FOTO, VIDEO

Are doar şase ani, suferă de AUTISM, însă face senzaţie cu talentul său la PIAN

Ethan Walmark, originar din Westport, şi-a uimit părinţii când la vârsta de doar patru ani a început să cânte la pian melodia trupei Beatles "I Will", după ce a auzit-o la TV, deci fără niciun exerciţiu în prealabil, scrie Daily Mail.

De atunci, părinţii băieţelului i-au încurajat talentul, pianul fiind folosit şi ca o formă de terapie pentru tratarea autismului de care suferă copilul. Ethan are o formă de autism care îi afectează capacitatea de a avea relaţii sociale.

"Noi doar ne dorim ca fiul nostru să fie fericit, indiferent ce înseamnă asta pentru el. Acum nu mai este vorba despre noi, ci doar despre el", a declarat tatăl copilului, Mike Walmark.

Băiatul face senzaţie pe Youtube cântând perfect la pian piesa "Piano Man" a lui Billy Joel, deşi este atât de mic şi nu poate ajunge nici la pedale şi este nevoit să stea în picioare pe lângă instrumental său. În plus, el îşi însoţeşte interpretarea cu îndemnuri de genul "Hai să cântăm cu toţii" sau "Poţi să o faci", aşa cum a văzut probabil în interpretarea originală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici