Ariana Grande face publică imaginea creierului său afectat de sindromului de stres posttraumatic. Mesajul vedetei | FOTO

Cântăreaţa americană Ariana Grande a vorbit despre efectele sindromului de stres posttraumatic asupra creierului ei, într-un mesaj publicat pe reţeaua de socializare online Instagram, relatează contactmusic.net.

9959 afișări
Imaginea articolului Ariana Grande face publică imaginea creierului său afectat de sindromului de stres posttraumatic. Mesajul vedetei | FOTO

Ariana Grande face publică imaginea creierului său afectat sindromului de stres posttraumatic. Mesajul vedetei | FOTO

Grande a folosit opţiunea Instagram Stories pentru a arăta un mesaj pe care l-a trimis unui grup de discuţii. El consta din două imagini plasate una lângă cealaltă, realizate cu ajutorul tomografului, care ilustrau un creier sănătos şi unul afectat de sindromul de stres posttraumatic. Ea a mai menţionat că acel creier bolnav este al ei.

Cântăreaţa a fost diagnosticată cu acest sindrom după atacul terorist din Manchester, Marea Britanie, care a avut loc pe 22 mai 2017, în timpul unui concert de-al său. Acesta s-a soldat cu 22 de morţi şi sute de răniţi.

Grande mai spune că are reţineri în a vorbi despre propriile traume. "Mă simt ca şi cum nu ar trebui să vorbesc despre propria experienţă, ca şi cum nu trebuie să spun nimic. Nu cred că voi putea vorbi vreodată fără să izbucnesc în plâns", a afirmat aceasta.

În vara anului trecut, Ariana Grande a vorbit despre ameţelile şi anxietatea de care suferă, care sunt simptome ale sindromului. "Urăsc să recunosc, dar este vorba despre asta. Aşa îmi spunea toată lumea. Îmi este dificil să vorbesc despre el, pentru că foarte mulţi oameni au suferit pierderi teribile", a spus artista. "Dar da, este ceva real. Ştiu că acele familii, fanii mei şi toţi oamenii care au fost acolo au trecut prin acest lucru", a continuat ea.

Artista americană a revenit în oraşul britanic în iunie 2017, pentru a organiza un concert caritabil în beneficiul victimelor atacului terorist. Prin vânzările de bilete, donaţii şi produse promoţionale, evenimentul, intitulat "One Love Manchester", a strâns peste 11 milioane de euro. Suma a fost donată Fondului de Urgenţă We Love Manchester.

Pentru eforturile sale de a ajuta victimele, Ariana Grande a primit, în iulie 2017, titlul de cetăţean de onoare al oraşului Manchester.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦇

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Apr 8, 2019 at 1:46pm PDT

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici