Arnold Schwarzenegger, lovit de un bărbat în timpul unei vizite în Africa de Sud/ Momentul atacului fulgerător | VIDEO

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al Californiei, a fost lovit cu picioarele în spate de către un bărbat în timpul unui concurs la care participa în Africa de Sud, actorul postând imaginile pe reţelele de socializare.

30541 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, lovit de un bărbat în timpul unei vizite în Africa de Sud/ Momentul atacului fulgerător | VIDEO

Arnold Schwarzenegger, lovit de un bărbat în timpul unei vizite în Africa de Sud/ Momentul atacului fulgerător | VIDEO

Pe imagini, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, este filmat vorbind cu fanii în timpul unui concurs la evenimentul "Arnold Classic Africa", din Johannesburg, în momentul în care un bărbat în loveşte în spate, din săritură, cu ambele picioare.

Ulterior, fostul guvernator şi-a asigurat fanii, pe Twitter, că este bine.

 

 

„Vă mulţumesc, dar nu există motive de îngrijorare. Am crezut că am fost îmbrâncit de mulţime, ceea ce mi se întâmplă des. Mi-am dat seama că am fost lovit abia atunci când am văzut filmuleţul, ca voi toţi. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt intervenţia pe Snapchat”, a transmis Arnold Schwarzenegger.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici