Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial lansat de Amazon

Actorul Arnold Schwarzenegger va produce şi va juca rolul unui şerif federal într-un serial cu tematică western, intitulat "Outrider", care va fi lansat de Amazon, informează Variety.

336 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial lansat de Amazon

Arnold Schwarzenegger va juca într-un serial lansat de Amazon

Acţiunea serialului se desfăşoară pe teritoriile indiene din Oklahoma, la sfârşitul anilor 1800. Un şerif trebuie să captureze un răufăcător celebru, la cererea unui judecător, şi este ajutat în acest demers de personajul lui Schwarzenegger.

Aceasta va fi prima apariţie regulată a lui Schwarzenegger într-un serial. Actorul a mai participat la show-uri TV şi a fost gazda unui sezon al emisiunii "The New Celebrity Apprentice", de pe postul NBC.

Fost culturist profesionist, Arnold Schwarzenegger a câştigat de cinci ori titlul de Mister Universe, dar şi un Glob de Aur, în 1977, cu rolul din filmul "Stay Hungry".

Actorul de origine austriacă a devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator", în care a interpretat un robot trimis din viitor. El a jucat în mai multe filme după ce şi-a reluat cariera cinematografică, după încheierea mandatului său de guvernator al statului California, în 2011, însă niciunul nu a avut acelaşi succes de box office de care s-au bucurat producţiile sale din anii '80 şi '90.

Unul dintre cele mai recente filme ale sale, "Terminator: Genisys" (2015), a obţinut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanţe mult mai bune pe plan internaţional, reuşind încasări de 350,4 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici