Arşinel despre Nicu Constantin: A murit un mare actor de revistă

Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", a declarat pentru MEDIAFAX că moartea lui Nicu Constantin înseamnă pierderea "unui mare actor de revistă", acesta având toate datele necesare acestui gen.

40 afișări
Imaginea articolului Arşinel despre Nicu Constantin: A murit un mare actor de revistă

Arşinel despre Nicu Constantin: A murit un mare actor de revistă (Imagine: Robert Hanciarec/Mediafax Foto)

"Era un actor înnăscut (...) un actor care nu a precupeţit niciun efort pentru promovarea genului (teatrul de revistă, n.r.)", a spus Alexandru Arşinel.

"A fost un luptător, un actor atins de Dumnezeu cu talent, care acum moare", a adăugat Arşinel, care a spus că momentul este cu atât mai trist cu cât Teatrul de Revistă "Constantin Tănase", al cărui director este, se pregăteşte să se mute, curând, într-un nou sediu renovat.

Nicu Constantin a decedat, marţi, la vârsta de 70 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, el fiind internat timp de peste patru luni la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, pentru suferinţe pulmonare severe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici