Arta imită viaţa: Kim Kardashian va juca în filmul "Ocean's Eight" ce prezintă un jaf de bijuterii

La patru luni după ce a fost jefuită şi ameninţată cu arma în Paris, Kim Kardashian filmează o secvenţa pentru viitorul film cu distribuţie exclusiv feminină "Ocean's Eight", în care va fi prezentat şi un jaf de bijuterii, informează Reuters.

255 afișări
Imaginea articolului Arta imită viaţa: Kim Kardashian va juca în filmul "Ocean's Eight" ce prezintă un jaf de bijuterii

Arta imită viaţa: Kim Kardashian va juca în filmul "Ocean's Eight" ce prezintă un jaf de bijuterii (Imagine: Hepta)

Kardashian, îmbrăcată într-o rochie diafană de culoare albă asortată cu o blană şi sora ei, Kendall Jenner, care purta dantelă albă, au fost fotografiate în New York, luni, după ce se pare că filmaseră secvenţe pentru filmul "Ocean's Eight", despre o gală fictivă ce are loc în Muzeul Metropolitan de Artă.

O sursă de la Hollywood a declarat că surorile Kardashian vor apărea în lungmetraj, din a cărei distribuţie fac parte Sandra Bullock, Rihanna, Cate Blanchett şi Anne Hathaway.

Editorul revistei Vogue, Anna Wintour şi designerul de modă Zac Posen au fost, de asemenea, reperaţi în apropierea platoului de filmare, a cărui intrigă include, potrivit relatărilor, şi un furt de bijuterii ce se petrece la gala anuală Met din New York, un eveniment desfăşurat pentru strângerea de fonduri, la care participă numeroase celebrităţi.

În luna octombrie a anului trecut, Kardashian a fost victima unui jaf în care i s-au sustras bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, în Paris, în timp ce participa la Săptămâna Modei.

Jaful a determinat-o pe Kim să se retragă din viaţa publică şi de pe reţelele social media, dar în ultimele două săptămâni, vedeta de televiziune a călătorit în Dubai, a început din nou să-şi facă apariţia în public şi a revenit pe popularele sale conturi de Twitter şi Instagram.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici