Casa în care a copilărit Donald Trump a fost scoasă la licitaţie

Casa în care Donald Trump a locuit până la vârsta de patru ani, ce se află în cartierul Queen din New York, a fost scoasă la vânzare, marţi, în cadrul unei licitaţii organizate de agenţia imobiliară Paramount Realty USA, relatează CNN.

339 afișări
Imaginea articolului Casa în care a copilărit Donald Trump a fost scoasă la licitaţie

Casa în care a copilărit Donald Trump a fost scoasă la licitaţie

Locuinţa, care se află în Queens, New York, este vândută într-o licitaţie cu ofertă sigilată. Cumpărătorilor interesaţi li s-a cerut să depună ofertele pentru casa din cărămidă şi stuc construită în stil Tudor, până la ora 4:00, pe data de 17 ianuarie, împreună cu un depozit de 10%. Cumpărătorii nu ştiu ce alte oferte au fost înregistrate. Proprietarul actual are câteva zile la dispoziţie pentru a examina ofertele şi pentru a selecta o ofertă câştigătoare.

Aceasta nu este prima dată când locuinţa din Queens este scoasă la licitaţie. Proprietarii pe termen lung ai clădirii au planificat iniţial să scoată casa la licitaţie în data de 19 octombrie 2016, dar au decis să amâne vânzarea.

La acea dată, agenţia imobiliară Paramount Realty USA, compania care organiza licitaţia, a declarat că proprietarii au vrut să dea ofertanţilor "mai mult timp pentru a evalua proprietatea." Amânzarea datei licitaţiei părea să fi lucrat în favoarea lor. În urma victoriei zdrobitoare a lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale, a apărut o ofertă şi casa a fost vândută pentru aproape 1,4 milioane de dolari, potrivit arhivelor statului, înregistrate în New York.

Acum, noul proprietar a scos din nou casa la licitaţie - cu doar câteva zile înainte de ceremonia de învestire a lui Donald Trump din 20 ianuarie, când va deveni oficial cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

"Oferim o oportunitate de a cumpăra o locuinţă cu însemnătate istorică; cine stie cât poate să valoreze în timp?", a declarat proprietarul actual, care nu a dorit să-şi dezvăluie identitatea, într-un comunicat de presă din luna decembrie a anului trecut. Totuşi, actul de proprietate îl identifică pe dezvoltatorul imobiliar Micheal Davis în calitate de cumpărător, relatează CNN.

Locuinţa a fost anterior listată pe piaţa imobiliară cu o sumă totală de 650,000 de dolari.

Casa de 2,500 de metri pătraţi este situată în Jamaica Estates, un cartier bogat în Queens. Are patru băi cu facilităţi complete, o bibliotecă, un subsol şi un garaj care are capacitate pentru două autovehicule.

Pentru a participa la licitaţie, potenţialilor ofertanţi li s-a cerut să plătească 20 de dolari pentru informaţii de audit intern, printre care se numără termenii de vânzare, precum şi o copie a contractului de vânzare-cumpărare.

Potrivit lui Misa Haghani, patronul agenţiei imobiliare Paramount Realty USA, casa a fost construită de tatăl lui Trump.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici