Aşa arăta înainte să îşi acopere 90% din suprafaţa corpului cu tatuaje. Transformarea e spectaculoasă: cum arată acum tânăra de 23 de ani | GALERIE FOTO

O tânără în vârstă de 23 de ani din Scoţia a şocat pe toată lumea printr-o transformare spectaculoasă.

6364 afișări
Imaginea articolului Aşa arăta înainte să îşi acopere 90% din suprafaţa corpului cu tatuaje. Transformarea e spectaculoasă: cum arată acum tânăra de 23 de ani | GALERIE FOTO

sursa foto: The Sun

Nadine Anderson şi-a tatuat 90% din suprafaţa corpului. Tânără a început cu primul tatuaj la vârstă de 18 ani inspirată de tatăl său care avea braţele acoperite cu tatuaje.

Nadine a dus însă pasiunea tatălui ei pentru tatuaje la un alt nivel. Şi-a acoperit aproape tot corpul. În plus, şi-a făcut şi o mulţime de piercinguri şi şi-a despicat limba.

Tânăra din Scoţia spune că a devenit dependentă de tatuaje şi nu va renunţa până nu va ajune la 100%.

"Am cheltuit vreo 20.000 de euro. Nici nu mai ştiu câte mi-am făcut… Nu le-am ţinut evidenţa niciodată, oricum acum se contopesc într-un mare tatuaj. Prietenii şi familia mă cred un pic nebună", a declarat Nadine pentru TheSun.

sursa foto: Instagram Nadine Anderson

IMAGINI SPECTACULOASE ÎN GALERIA FOTO

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici