ASCULTĂ SMART RADIO | Modelul din clipul „Last Christmas”, al trupei Wham! , îşi aminteşte filmările de acum 35 de ani

Modelul anilor 1980 Kathy Hill spune că nu va uita niciodată cum a fost să fie invidiată de milioane de femei pentru că a fost cea care îi frânge inima lui George Michael în videoclipul "Last Christmas", anunţă Smart Radio, care păstrează un loc special în playlist pentru muzica starului pop.

167 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Modelul din clipul „Last Christmas”, al trupei Wham! , îşi aminteşte filmările de acum 35 de ani

ASCULTĂ SMART RADIO | Modelul din clipul „Last Christmas”, al trupei Wham! , îşi aminteşte filmările de acum 35 de ani

Luna aceasta se împlinesc 35 de ani de când Kathy Hill a jucat rolul principal într-unul dintre cele mai cunoscute clipuri despre Crăciun din toate timpurile. Kathy a jucat rolul iubitei care l-a părăsit pe George cu un an înainte.

Kathy îşi aminteşte că filmările au durat patru zile şi că au fost realizate într-o staţiune de munte din Elveţia, potrivit mirror.co.uk.

"A fost un clip atât de distractiv şi, totuşi, atât de firesc. Nu a fost nimic regizat, ci doar un grup de prieteni care se distrează. Doar la scena din jurul mesei festive am primit câteva sfaturi de la regizor. Îmi amintesc că George nu a băut, dar noi ceilalţi, da, am consumat mult vin roşu. Există o scenă în videoclip în care mă uit la George şi trebuie să iau o înghiţitură de vin. Puteţi vedea că nu îl beau cu adevărat. Asta pentru că băusem deja destul până atunci", spune Kathy Hill.

Despre George Michael, Kathy îşi aminteşte: "Era un tip sensibil, ceva mai serios decât noi toţi. Dar a fost şi foarte amuzant. M-a făcut să râd mult şi a fost atât de amabil".

Kathy a fost uluită de moartea subită a lui George Michael, pe 25 decembrie 2016. O vreme i-a fost greu să asculte melodia sau să vizioneze videoclipul.

George Michael a scris piesa "Last Christmas" în copilărie.

Piesele interpretate de George Michael se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici