ASCULTĂ SMART RADIO | Queen + Adam Lambert, Alice Cooper şi Olivia Newton-John, concert umanitar pentru Australia

Queen + Adam Lambert, Alice Cooper şi Olivia Newton-John se numără printre primele vedete confirmate pentru concertul umanitar care îşi propune să îi sprijine pe cei care luptă cu incendiile în Australia, arată Smart Radio păstrând un loc special pentru muzica lor în playlistul zilei.

58 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Queen + Adam Lambert, Alice Cooper şi Olivia Newton-John, concert umanitar pentru Australia

ASCULTĂ SMART RADIO | Queen + Adam Lambert, Alice Cooper şi Olivia Newton-John, concert umanitar pentru Australia

Evenimentul ”Fire Fight Australia” (#FireFightAustralia) va aduce pe stadionul ANZ din Sidney o serie de vedete internaţionale şi locale unite pe aceeaşi scenă cu scopul de a aduna fonduri destinate celor care luptă cu flăcările în Australia.

Spectacolul este programat pe 16 februarie iar banii strânşi vor fi destinaţi National Bushfire Relief.

Prezentatorul manifestării este Celeste Barber, actriţa şi scriitoarea care a strâns deja peste 50 de miliane de dolari pentru efortul combaterii incendiilor în urma unui apel online.

Pe lista celor care au confirmat prezenţa pe scenă se numără Queen + Adam Lambert, care îşi vor întrerupe turneul australian. Vor fi la Sidney k.d. lang, pentru a cânta două piese, printre care şi varianta sa pentru "Hallelujah", celebra melodie semnată de Leonard Cohen, Alice Cooper şi o serie de vedete aurstaliene printre care se numără Amy Shark, Baker Boy, Conrad Sewell, Daryl Braithwaite, Delta Goodrem, Grinspoon, Guy Sebastian, Hilltop Hoods, ICEHOUSE, Illy, Jessica Mauboy, John Farnham, Lee Kernaghan, Olivia Newton-John, Peking Duk, Pete Murray, Tina Arena şi William Barton.

Incendiile de vegetaţie au ucis aproape 30 de persoane şi au distrus 2000 de locuinţe în Australia începând din luna septembrie. Mii de oameni au suferit din cauza evacuărilor, întrucât incendiile imprevizibile au cuprins peste 10,3 milioane de hectare de pământ. Se estimează că un miliard de animale şi-ar fi pierdut viaţa în urma dezastrului.

Muzica lui vedetelor anunţate pentru concertul umanitar se regăseşte în playlist-ul Smart Radio.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici