Ashley Cole a rămas fără permis de conducere

Fundaşul echipei Chelsea Londra, internaţionalul englez Ashley Cole, a rămas fără permis de conducere, după ce a fost prins circulând cu 167 de kilometri pe oră într-o zonă în care viteza maximă admisă era de 80 de kilometri pe oră, informează BBC.

7 afișări
Imaginea articolului Ashley Cole a rămas fără permis de conducere

Ashley Cole a rămas fără permis de conducere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ashley Cole, care este însurat cu Cheryl, fostă componentă a trupei Girls Aloud, le-a spus poliţiştilor care l-au oprit că el circula cu doar 128 de kilometri pe oră. Cole îşi conducea, la data de 17 noiembrie 2008, autoturismul Lamborghini pe autostrada A3 în Kingston, situată în sud-vestul Londrei.

În cadrul audierilor, Cole a recunoscut că le-a spus poliţiştilor că era conştient că se află într-o zonă limitată la 80 de kilometri pe oră, dar a precizat că a avut impresia că mergea cu doar 128 de kilometri pe oră. Cole s-a plâns că era urmărit de către un fotograf.

Acuzarea a precizat că fuga de paparazzi nu poate fi o scuză pentru depăşirea vitezei.

Jucătorul, originar din Godalming, Surrey, a fost amendat şi cu suma de 1.100 de euro după ce a fost găsit vinovat la data de 4 ianuarie.

"Am luat notă de faptul că domnul Cole are un dosar curat, dar totuşi acesta a fost un incident care a implicat viteza excesivă, care era de două ori mai mare decât limita admisă pe acel drum şi de aceea am luat această decizie", a spus judecătorul care a analizat acest caz.

Cole, care nu s-a aflat la şedinţa instanţei deoarece pregăteşte meciul de campionat cu Burnley, a fost avertizat că riscă să facă închisoare în cazul în care este prins conducând un autoturism în perioada în care permisul îi este suspendat.

Ashley Cole va mai trebui să achite şi 350 de euro cheltuieli de judecată. Avocatul internaţionalului englez a cerut ca acestuia să îi fie acordate 21 de zile pentru achitarea amenzii, cerere aprobată, dar primită cu zâmbete de către magistraţi.

Se presupune că salariul săptămânal al lui Ashley Cole este în jurul a 110.000 de euro pe săptămână.

Imediat după anunţarea deciziei, avocatul jucătorului a făcut apel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici