Ashley Dupré - de la prostituata guvernatorului, la vedetă de 5 milioane de dolari

Ashley Dupré era, până recent, o "call-girl" absolut necunoscută publicului larg. Într-un timp record, ea a determinat demisia unui guvernator american, făcând se se vorbească de "un nou scandal Lewinsky" în SUA şi a reuşit să-şi crească "valoarea" pe piaţă la peste 5 milioane de dolari.

35 afișări
Imaginea articolului Ashley Dupré - de la prostituata guvernatorului, la vedetă de 5 milioane de dolari

Ashley Dupré - de la prostituata guvernatorului, la vedetă de 5 milioane de dolari (Imagine: seattlepi.nwsource.com)

De când a izbucnit scandalul relaţiei sale cu guvernatorul democrat al statului New York, Eliot Spitzer, Ashley Dupré, al cărei nume a făcut înconjurul globului, primeşte nenumărate propuneri tentante pentru a apărea în filme şi a poza goală pentru diverse reviste.

Săptămâna trecută, revistele Penthouse şi Hustler voiau neapărat să o convingă pe Ashley Dupré să pozeze dezbrăcată pe coperţile lor, Hustler propunându-i, de exemplu, un milion de dolari pentru fotografii.

Această dorinţă de a exploata imaginea lui Ashley Dupré a atins şi companiile producătoare de filme pentru adulţi, care ar dori să o includă în viitoarele lor producţii. Una dintre ele, Kick Ass Production, i-ar fi oferit prostituatei un milion de dolari pentru o astfel de apariţie într-un film, potrivit 20min.ch.

De asemenea, site-ul cotidianului francez Le Monde afirmă că, potrivit experţilor în marketing, Ashley Dupré "cântăreşte" astăzi 5 milioane de dolari. Ziarul scrie că şi lumea publicităţii este interesată de "potenţialul" lui Ashley. Un fabricant de băuturi alcoolice intenţionează, de exemplu, să îi ofere "o sumă cu şase zerouri pentru lansarea unei Vodka n°9, dacă domnişoara Dupré dă asigurări cu privire la o promovarea exclusivă".

Ultima propunere primită de fosta amantă a guvernatorului american a venit de la Joe Francis, producătorul Girls Gone Wild, clipuri de la serate în care studentele se destrăbălează, care i-a oferit un contract de un milion de dolari pentru ca aceasta să apară într-unul din filmele sale.

Însă un jurnalist de la New York Daily News a declarat că a văzut o femeie care seamănă cu Ashley Dupré în filmul "Spring Break 2003" din seria Girls Gone Wild. Joe Francis a verificat şi a aflat, cu surprindere, că femeia a filmat pentru compania sa în 2003, la o petrecere de la Miami Beach, imaginile fiind, acum, accesibile pe internet.

Pe de altă parte, numele său figurează la poziţia a 5-a în topul căutărilor pe Google, potrivit CNN. Pagina sa pe myspace a depăşit 7 milioane de vizite, iar cele două cântece disponibile pe site-ul amiestreet.com au fost descărcate de peste 2 milioane de ori, făcând-o pe Ashley Dupré să treacă de la statutul de prostituată, paria a societăţii, la cel de "star".

Guvernatorul statului New York, Eliot Spitzer, şi-a anunţat demisia miercurea trecută, în urma informaţiilor conform cărora ar fi fost implicat într-un scandal sexual, având legături cu o prostituată.

Spitzer era supus presiunilor pentru a demisiona, după ce New York Times a relatat luni că guvernatorul a angajat o prostituată cu 1.000 de dolari pe oră şi a fost înregistrat de autorităţile federale de cel puţin şase ori, la 12 şi 13 februarie, în timp ce aranja o întâlnire cu aceasta la un hotel din Washington.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici