Au apărut fotografii cu Pippa Middleton topless. Familia a luat măsuri pentru a le retrage

Pippa Middleton este în atenţia jurnaliştilor din întreaga lume după nunta surorii sale, Kate, cu prinţul William al Marii Britanii, iar acest lucru începe să îi provoace neplăceri.

4637 afișări
Imaginea articolului Au apărut fotografii cu Pippa Middleton topless. Familia a luat măsuri pentru a le retrage

Au apărut fotografii cu Pippa Middleton topless. Familia a luat măsuri pentru a le retrage (Imagine: www.bigpicturesphoto.com)

Câteva fotografii în care apare topless au fost publicate şi au stârnit valuri de nemulţumire din partea familiei Middleton, care a luat măsuri împotriva celor care le-au publicat, scrie telegraph.co.uk.

Se pare că fotografiile au fost vândute de către un prieten al familiei mai multor agenţii foto pentru sume importante de bani. Familia Middleton, care este furioasă din cauza acestei îmtâmplări, a făcut presiuni asupra celor care au publicat imaginile şi a reuşit să le retragă de pe piaţă.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie. Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici