Australia, văzută din aer înainte şi după incendiile devastatoare. FOTO

Urmările incendiilor care au devastat continentul australian, văzute din aer: imaginile arată o parte din zonele afectate, înainte şi după izbucnirea flăcărilor.

3551 afișări
Imaginea articolului Australia, văzută din aer înainte şi după incendiile devastatoare. FOTO

Sursa: The Guardian

Peste 10,7 milioane de hectare de teren au ars până acum în incendiile din Australia, unde focul s-a extins pe suprafeţe mai mari decât întregul teritoriu al Coreei de Sud sau al Portugaliei, potrivit The Guardian. Imaginile surprind aceleaşi zone din Australia, înainte şi după incendii, paralela înfăţişând dezastrul lăsat în urmă de focul care încă mai arde. 
 

Harrington

Harrington, situat la 60 de kilometri de Portul Macquarie, a fost cuprins de incendii chiar înainte de creşterea temperaturilor peste valorile obişnuite.
 
 

Crowdy Bay

 
Incendiile din Parcul Naţional Crowdy Bay au afectat peste 12.000 de hectare, iar până la 30% din habitatul urşilor koala din regiune a fost distrus în incendii.
 

Forster

 
Oraşul litoral Forster a început să ardă în luna noiembrie, iar mai multe drumuri au devenit impracticabile, izolând locuitorii.
 
 

Wallabi Point

 
De asemenea, oamenii din zona Wallabi Point au fost puşi în pericol de flăcări.  
 
 

Nana Glen

 
În Nana Glen, lângă portul Coffs, casa actorului Russell Crowe a fost aproape distrusă de incendiile din noiembrie.
 

 

Lenswood, Adelaide Hills

 
În Adelaide Hills, focul a distrus culturi agricole, podgorii şi ferme. Peste 500 de clădiri au fost distruse, iar o persoană, ucisă.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici