Automobilul Ferrari avariat de Ronaldo va fi repus în vânzare pe eBay

Automobilul Ferrari 599 GTB Fiorano F1, care a aparţinut atacantului Cristiano Ronaldo şi pe care jucătorul l-a avariat în urmă cu patru ani, va fi repus în vânzare pe site-ul de licitaţii online eBay.

3587 afișări
Imaginea articolului Automobilul Ferrari avariat de Ronaldo va fi repus în vânzare pe eBay

Automobilul Ferrari avariat de Ronaldo va fi repus în vânzare pe eBay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo şi-a avariat maşina de 250.000 de euro în 2009, în zona aeroportului din Manchester, după ce a intrat cu ea într-un parapet de protecţie, în timp ce se îndrepta spre antrenamentul echipei sale de atunci. Accidentul a avut loc cu o săptămână înainte ca fotbalistul portughez să primească Balonul de Aur pentru evoluţiile avute în 2008.

După accident, Ronaldo a cedat automobilul unui garaj francez de maşini avariate, Star Autos, în schimbul sumei de 33.000 de euro. Noul proprietar l-a pus în vânzare pe eBay, cu un preţ de pornire de 50.000 de euro. eBay a oprit lictaţia "din motive de securitate" şi a cerut actele fostului proprietar, în momentul în care se oferise 125.000 de euro pentru maşină, temându-se de posibilitatea ca anunţul să fie fals.

Star Autos, care susţine că prezentat de trei ori documentele care dovedeau provenienţa maşinii de la actualul jucător al echipei Real Madrid, a dat în judecată compania eBay pentru oprirea abuzivă a lictaţiei. În cele din urmă, cele două părţi au ajuns la un acord, iar eBay va plăti o compensaţie de 20.000 de euro firmei franceze şi va repune maşina în vânzare.

Presa spaniolă a scris că în momentul producerii accidentului Ferrari-ul avea înregistrat un rulaj de 1.925 de mile (3.100 de kilometri).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici