Averea lui Heath Ledger, moştenită de fiica sa

Matilda Rose, fiica în vârstă de doi ani a actorului australian Heath Ledger, care a murit accidental în urma unei intoxicaţii medicamentoase, pe 22 ianuarie, va moşteni întreaga averea a artistului, estimată la 16,6 milioane de dolari.

35 afișări
Imaginea articolului Averea lui Heath Ledger, moştenită de fiica sa

Averea lui Heath Ledger, moştenită de fiica sa

Ledger i-a numit pe părinţii şi pe sora sa beneficiari ai averii în testamentul său, redactat în 2003.

Testamentul, prezentat ca probă în faţa Curţii Supreme de Justiţie din Perth, a fost realizat înainte de naşterea fiicei sale, Matilda, presa speculând că mama acesteia, actriţa Michelle Williams, va depune o plângere împotriva testamentului.

Dar, tatăl lui Ledger a oprit aceste speculaţii, declarând că Matilda va moşteni întreaga avere. "Nu există nicio plângere. Familia noastră a decis să îi dea totul Matildei", a declarat Kim Ledger, ziarului News Ltd.

Când a fost scris, testamentul lui Ledger conţinea o sumă de 145.000 de dolari australieni, dar, la ora actuală, averea starului este estimată la circa 20 de milioane de dolari australieni (16,6 milioane de dolari).

Heath Ledger, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", în regia lui Ang Lee, a murit pe 22 ianuarie, în locuinţa sa din New York, la vârsta de 28 de ani. Medicii legişti au stabilit că moartea actorului a survenit accidental, "din cauza unei intoxicaţii acute provocate de efectele combinate" a şase medicamente, antidepresive, analgezice şi anxiolitice.

Ledger a mai jucat în filme precum "Fraţii Grimm", "Puterea dragostei" şi "Casanova". Lungmetrajele "Brokeback Mountain", "Fraţii Grimm" şi "Casanova" au fost selecţionate în 2005 la Festivalul de film de la Veneţia, unde actorul a devenit o vedetă. În prezent, Ledger se află pe marile ecrane în "I'm Not There", fiind unul dintre cei câţiva actori care au jucat rolul lui Bob Dylan.

Pe 18 iulie 2008 a fost lansat în Statele Unite ultimul film al actorului, "The Dark Knight", cea mai recentă parte a francizei de succes "Batman".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici