Avocatul care le-a oferit mai multor oameni fără posibilităţi banii necesari pentru a-şi repara dantura

Un avocat care a luat masa la restaurantul Doo-Dah Diner din Wichita, Kansas, a fost impresionat de profesionalismul şi dedicarea chelnerului care l-a servit, pe nume Brian Maixner. În timpul mesei, Fred Boettcher a observat că bărbatul avea probleme mari cu dantura.

17234 afișări
Imaginea articolului Avocatul care le-a oferit mai multor oameni fără posibilităţi banii necesari pentru a-şi repara dantura

Avocatul care le-a oferit mai multor oameni fără posibilităţi banii necesari pentru a-şi repara dantura

Avocatul a luat legătura cu patronii restaurantului şi a aflat că Brian nu îşi permite să meargă la stomatolog. Chelnerul are un copil adolescent pe care îl creşte singur.

În loc să-i ofere un bacşiş lui Brian, Boettcher s-a oferit să-l ducă la propriul stomatolog şi să acopere costurile intervenţiilor. Totul a costat 25.000 de dolari. Într-o primă fază, Brian a primit dinţi temporari, pe care i-a purtat până anul acesta. Acum, la doi ani după întâlnirea cu avocatul şi după ce osul s-a vindecat, chlenerului i-au fost montate ultimele implanturi definitive, iar povestea a apărut din nou în presă.

Potrivit presei din Kansas, Fred Boettcher, care a avut şi el probleme mari cu dantura în tinereţe, a acoperit de-a lungul timpului costurile şi pentru alte persoane care nu îşi permiteau intervenţii somatologice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici