Avocatul soţiei lui Tokes: Dacă va fi nevoie vor fi martori importanţi la procesul de divorţ

Kovacs Zsolt, avocatul lui Tokes Edith, soţia lui Tokes Laszlo, a declarat, luni, că va încerca să încheie divorţul amiabil, afirmând însă că dacă europarlamentarul Tokes Laszlo o va ataca pe clienta sa aceasta va prezenta dovezile pe care le are împotriva lui, ea având şi martori importanţi.

213 afișări
Imaginea articolului Avocatul soţiei lui Tokes: Dacă va fi nevoie vor fi martori importanţi la procesul de divorţ

Europarlamentarul Tokes Laszlo (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Avocatul lui Tokes Edith, Kovacs Zoltan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că se pregătesc de un divorţ dificil, iar clienta sa se aşteaptă să fie atacată de soţul ei, motiv pentru care s-a pregătit de luni de zile să răspundă în cazul unor provocări, având strânse zeci de scrisori de dragoste, sms-urile şi notiţele europarlamentarului care demonstrează relaţiile extraconjugale pe care acesta le-a avut în ultimii aproximativ 20 de ani.

Kovacs Zsolt a spus că va încerca să încheie divorţul amiabil, afirmând însă că în cazul în care Tokes Laszlo o va ataca pe clienta sa, "cum a mai făcut-o, aceasta va prezenta dovezile pe care le are împotriva lui".

Potrivit avocatului, cei doi nu mai trăiesc de foarte mulţi ani împreună, ca soţ şi soţie.

"Dânsa a luat această decizie pentru că vrea să îşi continue viaţa, nu mai putea trăi într-o căsătorie care, de fapt, nu mai există. Este aberant ca într-o căsnicie să se discute prin scrisori pe care şi le trimiteau prin poştă, ei locuind în aceeaşi casă", a spus Kovacs.

Totodată, avocatul a afirmat că, pe lângă înscrisuri, vor aduce martori care să dovedească faptul că Tokes a înşelat-o pe soţia sa.

"Avem şi probe scrise, dacă va trebui vom aduce martori importanţi, martori oculari, dar vedem după prima înfăţişare", a spus Kovacs.

Acesta a afirmat că, în opinia sa, cei doi nu se vor împăca.

"Împăcarea este exclusă. Nici nu cred că se va discuta despre împăcare. Este o decizie foarte importantă şi, odată luată, nu cred că doamna Tokes se va răzgândi", a afirmat Kovacs.

Soţia europarlamentarului Laszlo Tokes a intentat divorţ la Judecătoria Oradea, iar în solicitarea depusă în instanţă a arătat că este exclusiv vina soţului său, fost episcop reformat de Piatra Craiului, pe care îl acuză de infidelitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici