Back to normality? Actorul turc Can Yaman, amendat după ce fanii s-au îngrămădit să-l vadă la ieşirea din hotel, în plină pandemie

Actorul turc Can Yaman a fost amendat de autorităţile din Roma, după ce zeci de fani s-au îngrămădit să-l vadă la ieşirea dintr-un hotel. Înţelegerea cu actorul era să folosească o intrare ascunsă, nu uşa principală.

3971 afișări
Imaginea articolului Back to normality? Actorul turc Can Yaman, amendat după ce fanii s-au îngrămădit să-l vadă la ieşirea din hotel, în plină pandemie

Amendă pentru actorul turc Can Yaman după ce fanii s-au îngrămădit să-l vadă

Can Yaman a fost amendat cu 400 de euro pentru încălcarea reglementărilor anti-COVID-19 în timp ce se afla la un hotel din Roma, scrie agenţia ANSA.

Conform unor surse din anchetă, înţelegerea era ca actorul să folosească uşa din spatelm ceea ce s-a şi întâmplat, însă după o vreme actorul a ieşit din hotel pe uşa principală, unde se îngrămădiseră fanii pentru autografe.

Autorităţile i-au împrăştiat pe fani şi l-au amendat pe actor.

Şeful Poliţiei, Franco Gabrielli, a cerut un raport „imediat şi detaliat" a ceea ce s-a întâmplat la hotel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
amendă,
actor,
can yaman

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici