Bacşiş de 3.000 de dolari pentru o bere: Gest neaşteptat, în sprijinul restaurantelor închise de pandemie

  • Un bărbat din Cleveland a lăsat bacşis de 3000 de dolari pentru o bere
  • Gestul său, de Ziua Recunoştinţei, vine în contextul pandemiei
  • Restaurantul Night Town se închide din cauza carantinei din Statele Unite
677 afișări
Imaginea articolului Bacşiş de 3.000 de dolari pentru o bere: Gest neaşteptat, în sprijinul restaurantelor închise de pandemie
Ştii că noi, românii, suntem obişnuiţi să lăsăm bacşiş la restaurant. Dar ai lăsat vreodată un ”tip” de 3.000 de dolari?
 
În Cleveland, în Statele Unite, un client a lăsat un bacşis de 3.000 de dolari pentru o bere, într-un restaurant care urmează să se închidă, din cauza pandemiei. Bărbatul a intrat în local şi a comandat berea şi nota, care avea totalul de 7.02 dolari, după spusele proprietarului, Brendan Ring. Proprietarul restaurantului Night Town mai spune că generosul bărbat i-a urat de bine şi a plecat. 
 
Când a văzut cât bacşis lăsase necunoscutul binefăcător, patronul restaurantului a fugit după el şi a dorit să-i dea banii înapoi. Era totuşi un bacşiş de 3.000 de dolari. Bărbatul a spus că ” nu este nicio greşeală, ne vedem când redeschideţi” .
 
Brendan Ring, proprietarul localului din Cleveland mai spune că şi el şi întreaga echipă sunt extrem de recunoscători pentru acest gest minunat. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici