"Balul de Inaugurare pentru Tineri" al lui Obama, transmis de MTV

MTV transmite miercuri, de la ora 05.00, "Balul de Inaugurare pentru Tineri" al preşedintelui SUA Barack Obama, la care vor concerta, printre alţii, Kanye West, Kid Rock şi Fall Out Boy, informează postul de televiziune.

12 afișări
Imaginea articolului "Balul de Inaugurare pentru Tineri" al lui Obama, transmis de MTV

"Balul de Inaugurare pentru Tineri" al lui Obama, transmis de MTV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Usher şi Rosario Dawson vor comenta în direct evenimentul de la Washington, din postura de corespondenţi MTV.

Intitulat "Be The Change: Live From The Inaugural" (Fii tu însuţi schimbarea: în direct de la inaugurare), balul, difuzat în exclusivitate de MTV, sărbătoreşte tinerii din întreaga lume şi activismul lor în societate.

Proaspăt instalat în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama va ţine un discurs pentru toţi tinerii de pe glob, care va fi transmis pe toate canalele MTV din lume.

Evenimentul va avea loc pe 20 ianuarie, la Washington, de la ora locală 22.00, fiind transmis în România pe 21 ianuarie, de la ora 05.00.

"Preşedintele ales a transformat promisiunea de a-şi servi ţara într-o prioritate de-a lungul vieţii sale, iar aceasta va continua să rămână o prioritate în administraţia sa. Nu există cale mai bună de a continua campania naţională de Inaugurare decât prin colaborarea cu MTV şi difuzarea de către acest post de televiziune a balului de Inaugurare pentru tineri", a declarat Emmett Beliveau, director executiv al Comitetului Prezidenţial de Inaugurare.

"Suntem extrem de încântaţi că MTV a ales să sublinieze importanţa serviciului adus comunităţii şi face posibilă transmiterea acestui mesaj către milioane de tineri", a mai precizat Emmett Beliveau.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici