"Bangkok dangerous", pe primul loc în box office-ul american (Galerie Video)

Filmul de acţiune "Asasinul din Bangkok/ Bangkok dangerous", care îl are în rolul principal pe Nicolas Cage, se află în fruntea box office-ului american, în prima săptămână de la lansare, după ce a obţinut încasări de 7,8 milioane de dolari, de vineri până duminică.

20 afișări
Imaginea articolului "Bangkok dangerous", pe primul loc în box office-ul american (Galerie Video)

"Asasinul din Bangkok/ Bangkok dangerous", pe primul loc în box office-ul american

Filmul fraţilor Oxide şi Danny Pang a detronat comedia "Furtuna tropicală", care a avut încasări de 7,5 milioane de dolari.

În "Furtuna tropicală", Robert Downey Jr, Ben Stiller şi Jack Black interpretează rolurile unor actori care se confruntă cu traficanţii de droguri, în timp ce se află în Asia de Sud-Est pentru a face cel mai mare film de război.

Filmul, regizat şi produs de Stiller, a avut încasări de 96,8 milioane de dolari în primele patru săptămâni de la lansare.

Pe poziţia a treia a box office-ului se află comedia "Blonde Movie", un film despre aventurile unei Bunny Girl alungată de la reşedinţa Playboy, care devine şefa unei organizaţii studenţeşti.

Filmul a avut încasări de 5,9 milioane de dolari în a treia săptămână de la lansare.

"Cavalerul negru", cea mai recentă parte a francizei "Batman", a avut încasări de 5,7 milioane de dolari, pelicula acumulând un total de 512 milioane de dolari de la lansarea oficială, care a avut loc pe 18 iulie.

Pe poziţia a cincea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari, se situează pelicula "Traitor", urmată de lungmetrajul franco-american, realizat de Mathieu Kassovitz, "Babylon A.D", cu încasări de 4 milioane de dolari.

Bangkok Dangerous

Tropic Thunder

Traitor

Babylon A.D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici