Barack Obama în imagini inedite, în cei opt ani de mandat, dezvăluite de fotograful oficial al Casei Albe - GALERIE FOTO

Despre preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, se pot spune multe, dar nu sunt mulţi care pot să spună cu mâna pe inimă că îl cunosc cu adevărat.

16686 afișări
Imaginea articolului Barack Obama în imagini inedite, în cei opt ani de mandat, dezvăluite de fotograful oficial al Casei Albe - GALERIE FOTO

Barack Obama în imagini inedite în cei opt ani de mandat, dezvăluite de fotograful oficial al Casei Albe - GALERIE FOTO

Vezi mai jos GALERIA FOTO 

Printre cei care i-au fost aproape preşedintelui Obama, în cei opt ani de mandat, se numără şi Pete Souza, care a fost fotograf oficial la Casa Albă.

În cele peste două milioane de fotografii pe care le-a realizat în acest interval, el a surprins multe momente pline de căldură şi emoţie din intimitatea cuplului prezidenţial.

Vă prezentăm în continuare câteva dintre fotografiile cu preşedintele Barack Obama despre care Pete Souza spune că sunt favoritele sale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici