Bărbaţii preferă femeile care beau bere în timpul primei lor întâlniri

Bărbaţii preferă, pentru o primă întâlnire, acele femei care comandă bere în locul unui clasic pahar de cocktail sau o altă băutură considerată "feminină", informează express.co.uk.

243 afișări
Imaginea articolului Bărbaţii preferă femeile care beau bere în timpul primei lor întâlniri

Bărbaţii preferă femeile care beau bere în timpul primei lor întâlniri (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Femeile care beau bere par mai sexy, mai încrezătoare, mai amuzante şi mai independente, potrivit bărbaţilor participanţi la acest sondaj.

Un sfert dintre bărbaţii chestionaţi au recunoscut cu această ocazie că li se pare "excitant" ca o femeie să comande o halbă de bere, în timpul unei prime întâlniri.

Bărbaţii vor fi, însă, dezamăgiţi. Potrivit unui studiu comandat de compania producătoare de bere BitterSweet Partnership, doar 10% dintre femei ar alege să comande bere în timpul primei întâlniri cu un bărbat. Cele mai multe dintre ele ar alege alte băuturi, deoarece consideră că, dacă ar bea bere, ar căpăta un aspect masculin şi ar părea neatrăgătoare. Doar 6% dintre femeile chestionate ar alege să bea bere în timpul unei prime întâlniri cu un bărbat.

Sondajul a fost efectuat pe un eşantion de 2.000 de bărbaţi din Marea Britanie.

În urma acestui studiu, compania BitterSweet Partnership, cu sediul în Staffordshire, a început deja conceperea unui sortiment de bere destinat segmentului feminin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici