Bărbatul care a lovit peste fund o jurnalistă a fost arestat pentru agresiune sexuală. Mesajul pe care i l-a transmis femeii

Bărbatul din statul american Georgia, care a lovit peste fund o jurnalistă în timpul unei transmisiuni LIVE, a fost arestat pentru agresiune sexuală, relatează The Guardian.

8263 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a lovit peste fund o jurnalistă a fost arestat pentru agresiune sexuală. Mesajul pe care i l-a transmis femeii

Bărbatul care a lovit peste fund o jurnalistă a fost arestat pentru agresiune sexuală. Mesajul pe care i l-a transmis femeii

Thomas Callaway, bărbatul care a lovit un reporter peste fund, s-a predat la poliţie, acuzat de agresiune sexuală, şi a fost eliberat plătind o cauţiune de 1.300 de dolari.

Bărbatul şi-a cerut scuze jurnalistei: ”Alex, îmi pare rău. Nu am vrut să fac asta. Cred că esti grozavă, un om de calitate al acestei comunităţi şi pentru presa locală şi naţională. Eşti foarte talentată. Eşti o femeie minunată din ce am aflat, îmi cer scuze.”

În urma incidentului care a făcut ocolul presei internaţionale în ultimele zile, Savannah Sports Council, organizatorul evenimentului sportiv din Georgia, i-a interzis bărbatului să mai participe la curse.

În momentul în care realiza o transmisiune în direct, jurnalista Alex Bozarjian a fost surprinsă neplăcut de Thomas, care alerga la maratonul de 5 kilometri, desfăşurat în oraşul Savannah.

"M-ai violat, m-ai făcut să mă simt ca un obiect şi m-ai făcut de ruşine", a scris jurnalista pe site-urile de socializare, care a mai adăugat: "Nicio femeie nu trebuie să treacă vreodată prin astfel de momente, nici la job, nici în altă parte".

În 24 de ore, bărbatul a fost identificat şi informat că nu va mai avea voie să participe la curse.

"Nu vom tolera astfel de comportamente la evenimentele sportive organizate de Savannah Sports Council", au anunţat organizatorii, care au precizat că acesta a primit interdicţie pe viaţă la curse.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici