Bărbatul care a violat-o I-A CERUT PRIETENIA pe Facebook. Ce MESAJ i-a transmis victima

O femeie a primit o cerere de prietenie pe Facebook la care nu s-ar fi aşteptat niciodată. Bărbatul care a violat-o a vrut să o adauge în lista de prieteni.

12597 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a violat-o I-A CERUT PRIETENIA pe Facebook. Ce MESAJ i-a transmis victima

Bărbatul care a violat-o I-A CERUT PRIETENIA pe Facebook. Ce MESAJ i-a transmis victima (Imagine: Facebook)

Emily McCombs a fost violată de trei bărbaţi într-o noapte din 1997, când avea numai 14 ani, informează Daily Mail. Aceştia au obligat-o atunci să întreţină cu ei raporturi sexuale orale.

După mai mult de 10 ani în care a încercat să uite episodul de coşmar, acesta a reapărut în actualitate în momentul în care unul dintre bărbaţi a vrut să o adauge în lista sa de prieteni pe Facebook.

Invitaţia de prietenie pe reţeaua de socializare i-a fost trimisă în 2010 şi, cu toate că primul impuls al femeii a fost să închidă calculatorul şi să se mute "undeva în deşert", ea a luat legătura cu cel care a violat-o fiindcă dorea să afle răspunsuri la întrebări care o măcinau în legătură cu acea noapte.

După ce i-a trimis câteva mesaje pe Facebook, Emily McCombs l-a sunat pe acesta, vorbind timp de o oră cu el la telefon. În momentul în care conversaţia a ajuns la acel episod, bărbatul s-a oferit să o ajute "în orice mod posibil". McCombs i-a răspuns în acel moment: "Ai grijă de fetele tale. Iubeşte-le în aşa fel încât să se simtă preţuite. Şi învaţă-ţi fiul că nu înseamnă nu".

Deşi a recunoscut că discuţia nu a fost una plăcută, McCombs a declarat: "M-a ajutat să trec peste episod mai mult decât mii de ore de discuţii pe care le-am avut cu psihologi".

Femeia nu a acceptat niciodată cererea de prietenie a violatorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici