Barbra Streisand i-a oferit fiicei lui George Floyd acţiuni la Disney

Cântăreaţa Barbra Streisand a ajutat-o pe fiica de 6 ani a lui George Floyd, Gianna Floyd, să fie acţionară Disney, scrie Variety.

367 afișări
Imaginea articolului Barbra Streisand i-a oferit fiicei lui George Floyd acţiuni la Disney

Barbra Streisand i-a oferit fiicei lui George Floyd acţiuni la Disney

Gianna a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care îşi arată certificatul de acţiuni de la Disney şi îi mulţumeşte cântăreţei pentru cadoul primit.

"Mulţumesc Barbra Streisand pentru pachetul meu, acum, mulţumită ţie, sunt un acţionar Disney", a scris ea.

Câştigătoarea a zece premii Grammy i-a oferit Giannei două exemplare ale albumelor sale de studio „My Name Is Barbra” şi „Color Me Barba” din 1965 şi 1966.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank You @barbrastreisand for my package, I am now a Disney Stockholder thanks to you 🥰🥰🥰

A post shared by GIGI FLOYD (@giannapinkfloyd_) on

Jun 13, 2020 at 7:59am PDT

Potrivit Business Insider, acţiunile Disney sunt cotate în prezent la aproximativ 115 dolari. Înainte de pandemia de Covid-19, acestea costau între 140 - 150 de dolari, iar în ultima perioadă au început să crească din nou.

Nu se ştie câte acţiuni a primit Gianna de la Streisand.

Cântăreaţa nu este prima vedetă care o ajută pe Gianna după ce tatăl său a fost ucis în Minneapolis. Kanye West a sprijinit-o financiar pe fetiţă şi a deschis un fond care îi va acoperii costurile studiilor în cazul în care va merge la colegiu.

Moartea lui George Floyd, de pe 25 mai, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare în majoritatea oraşelor din Statele Unite şi la lansarea mişcării Black Lives Matter.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici