Basistul trupei Deftones, în comă, în urma unui accident (Video)

Chi Cheng, basistul trupei americane Deftones, a intrat în comă în urma unui accident de maşină care a avut loc în Santa Clara (SUA), potrivit jurnalului Sacramento Bee.

156 afișări
Imaginea articolului Basistul trupei Deftones, în comă, în urma unui accident (Video)

Basistul trupei Deftones, în comă, în urma unui accident

Chi Cheng, în vârstă de 38 de ani, este "în stare gravă", a declarat Chino Moreno, solistul trupei Deftones.

"Chi este unul dintre cei mai puternici oameni pe care-i cunosc şi mă rog ca această putere pe care o are să îl ajute să treacă cu bine peste această situaţie", a adăugat Moreno pe blogul trupei Deftones.

În finalul comunicatului său, Moreno a lansat un apel către toţi fanii Deftones, pentru ca aceştia să se roage pentru viaţa lui Cheng.

În ultimele săptămâni, Cheng a lucrat intens în studioul de înregistrări alături de colegii săi din trupa Deftones, la viitorul album, "Eros", a cărui lansare este programată pentru primăvara lui 2009.

Cel mai recent concert al trupei californiene a fost cel susţinut în septembrie, în Peoria, Arizona.

Începând din 1995, Deftones s-a consacrat în lumea muzicii alternative/ hardcore, reuşind să vândă peste patru milioane de bilete la concerte şi peste cinci milioane de albume.

În 2001, formaţia a câştigat premiul Grammy pentru Best Metal Performance.

Membrii trupei Deftones au concertat şi în România, la Arenele Romane, în cadrul Hardcore Summer Fest 2006.

Deftones - "Bored"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici