Bătaie între iubitele excentricului milionar britanic Lord Bath, în vârstă de 79 de ani

Una dintre ibovnicele geloase a excentricului milionar britanic de 79 de ani, Lord Bath, s-a încăierat cu o altă iubită a acestuia, căreia i-a spart nasul în lupta pentru afecţiunea batrânelului.

3983 afișări
Imaginea articolului Bătaie între iubitele excentricului milionar britanic Lord Bath, în vârstă de 79 de ani

Iubitele excentricului milionar britanic Lord Bath s-au bătut pentru afecţiunea acestuia (Imagine: The Independent.co.uk)

Ibovnica virulentă a fost arestată de poliţiştii britanici după ce i-a spart nasul rivalei sale în dragoste, potrivit The Independent.co.uk.

Poliţia a fost alertată şi chemată de urgenţă la reşedinţa milionarului excentric Lord Bath (cadă - n.r.), deoarece acolo ar avea loc un conflict domestic violent.

Ofiţerii ajunşi la faţa locului au găsit acolo două femei care se băteau pentru afecţiunea lui Alexander Thynn, al şaptelea marchiz de Bath, în vârstă de 79 de ani, cunoscut pentru practicarea poligamiei.

Una dintre femei a fost arestată fiind suspectată de vătămare corporală, în vreme ce cealaltă a fost dusă la spital cu taieturi şi nasul spart.

Sursa publicaţiei citate a arătat că două femei neidentificate se băteau pentru a stabili cine va dormi cu "iubăreţul" în acea noapte.

"Evident argumentele au devenit lovituri şi alte agresiuni, dar pe Lordul Bath nu l-a interesat deloc. În vreme ce una dintre femei îi explica faptul că este nevinovată în legătură cu situaţia apărută, el i-a replicat să se descurce pentru că el se bagă în pat", a declarat sursa publicaţiei citate.

Lordul Bath este un descendent al istoricului roman Tacitus şi este recunoscut pentru viziunea sa asupra poligamiei, el făcând dese referiri la amantele din trecutul său.

Dormitorul excentricului milionar este tapetat cu numeroase scene din Kama Sutra, pe care le-a pictat personal.

El s-a lăudat în dese rânduri de-a lungul anilor cu numeroasele sale admiratoare.

În 2002, fiind întrebat dacă au existat conflicte între admiratoarele sale cu care împarţea acelaşi acoperiş, milionarul Bath declara că nu se pune problema, din partea sa ele putând să se şi distreze împreună.

Poliţia din Wiltshire a confirmat altercaţia şi este cel mai probabil ca situaţia să se încheie fără acuzaţii publice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici