BATMAN în carne şi oase: Ajută poliţiştii brazilieni să lupte împotriva infracţiunilor - VIDEO

Poliţia din oraşul Taubate, Brazilia, a apelat la ajutorul eroului pentru a-i convinge pe copii să nu comită infracţiuni. Oraşul are una dintre cele mai mari rate ale infracţiunii din regiunea Sao Paulo şi "Batman" a părut soluţia cea mai potrivită pentru a-i convinge pe copii să treacă de partea binelui.

541 afișări
Imaginea articolului BATMAN în carne şi oase: Ajută poliţiştii brazilieni să lupte împotriva infracţiunilor - VIDEO

Batman (Imagine: MediafaxFoto / AFP)

Omul din spatele măştii este un fost poliţist în vârstă de 50 de ani, Andre Luiz Pinheiro, care ţine discursuri în şcoli din Taubate.

El crede că munca lui poate schimba destinele unora dintre copiii pentru care vorbeşte.

"Nu mă voi lupta direct cu infracţiunile. Dar cred că lupta mea de prevenire a lor este la fel de importantă, prin ajutarea acestor copii să nu ajungă infractori. Asta e meseria mea, asta e lupta mea", a spus el, informează The Telegraph.

Căpitanul de poliţie local Warley Takeo este unul dintre cei care a avut această iniţiativă pentru a lupta împotriva traficanţilor de droguri. "Poliţia acţionează în numele binelui şi cum Batman este un personaj care are aceeaşi misiune, am decis să ne unim forţele pentru a-i determina pe copii să nu devină infractori", a spus Takeo.

Acţiunea face parte dintr-o campanie pentru restaurarea imaginii poliţiei în oraşul copleşit de infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici