"Beavis and Butt-Head" revine pe micile ecrane în vara acestui an

Serialul animat de comedie "Beavis and Butt-Head" va reveni pe micile ecrane în vara acestui an, au confirmat, miercuri, reprezentanţii postului MTV, punând astfel capăt speculaţiilor ce au circulat în ultimele luni în presa americană, informează hollywoodreporter.com.

68 afișări
Imaginea articolului "Beavis and Butt-Head" revine pe micile ecrane în vara acestui an

"Beavis and Butt-Head" revine pe micile ecrane în vara acestui an

Informaţia a fost dezvăluită în premieră de actorii din distribuţia serialului "Skins", difuzat de MTV, în faţa sediului din New York al acestui post de televiziune.

Serialul "Beavis and Butt-Head", creat de Mike Judge, s-a bucurat de o mare popularitate în anii '90, fiind difuzat între anii 1993 şi 1997.

Eroii principali din serial sunt doi liceeni pasionaţi de muzica heavy-metal, care urmăresc toată ziua videoclipuri la televizor, încearcă să agaţe fete şi care, de regulă, nu fac altceva decât să lenevească pe o canapea. Mike Judge a asigurat vocile pentru ambele personaje.

Serialul a stat la baza unui lungmetraj intitulat "Beavis and Butt-Head Do America", lansat în 1996. Vocile personajelor din acest film au fost asigurate de Bruce Willis, Demi Moore, Cloris Leachman, David Letterman şi Robert Stack.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici