Beckham şi-a sporit averea cu 17 milioane de euro. Cât a câştigat fotbalistul pe zi din contracte de publicitate

Fotbalistul englez al echipei LA Galaxy, David Beckham, a câştigat în 2011 suma de 13,3 milioane de lire sterline (17 milioane de euro) din contracte de publicitate, cu 1,7 milioane de lire sterline mai mult decât în 2010.

325 afișări
Imaginea articolului Beckham şi-a sporit averea cu 17 milioane de euro. Cât  a câştigat fotbalistul pe zi din contracte de publicitate

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beckham, în vârstă de 37 de ani, a obţinut astfel peste 36.000 de lire sterline pe zi pentru a fi imaginea unor branduri ca Armani, adidas, Samsung sau Coca-Cola, informează cotidianul The Sun.

Compania sa, Footwork Productions, care manageriază drepturile de imagine ale fotbalistului, a încasat 15,2 milioane de lire sterline anul trecut, sumă din care lui Beckham i-au revenit 13,3 milioane.

În 2010, contractele de sponsorizare ale lui David Beckham au fost în valoare de 14,9 milioane de lire sterline, din care 11,6 milioane i-au revenit jucătorului.

În plus, Beckham are la Los Angeles Galaxy un salariu anual de 2,5 milioane de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici